Rocco Smit Loodgietersbedrijf  
Bregweid 8  
1749DJ Warmenhuizen  
Tel.: 06 - 42 22 33 69  


Nuttige links

Op deze webpage vindt u nuttige links die u kunt gebruiken bij het uitwerken van uw plannen op het gebied van loodgieterswerk dat u wilt laten uitvoeren.

Link List

 • epa.nl
  Agentschap.nl
 • bouwmaterialen.nl
  Bouwmaterialen.nl
 • Omgevingsvergunning
  Wie vroeger ging verbouwen, had verschillende vergunningen nodig. Zoals een bouwvergunning, een sloopvergunning en een milieuvergunning. Om de aanvraagprocedure te versimpelen, zijn de verschillende vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu samengevoegd tot 1 vergunning: de omgevingsvergunning. Deze vergunning kunt u digitaal aanvragen bij Omgevingsloket online.
 • Bouwend Nederland
  Alles over de bouw in Nederland.
 • Milieu centraal
  Subsidie woningisolatie Met subsidie wordt isoleren voor u een stuk aantrekkelijker. Daarom zijn er regelmatig regelingen en subsidiepotten opgericht. Alleen de regeling btw-verlaging staat daarvan nog overeind. Dak- en gevelisolatie, dubbel glas en vloerisolatie besparen veel energie. Dat doet het klimaat een plezier, verbetert het comfort in huis en verlaagt uw energierekening. Veel van die energiebesparende maatregelen vereisen wel een flinke investering; subsidies en andere regelingen kunnen helpen.